Αυτή είναι η χώρα μας και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας...

Συνεχίζεται το δράμα της οδού Δελφών, λόγω μετρό. Δείτε τον απεργό πείνας

Επίσκεψη στο χώρο όπου πραγματοποιεί απεργία πείνας ο καταστηματάρχης Ζαφείρης Τζούτζιας, στη συμβολή των οδών Δελφών με Μπότσαρη, πραγματοποίησε ο...
Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής.
Ο κ. Τσαμασλής μίλησε με τον κ. Τζούτζια για τα προβλήματα που επέφεραν στους επιχειρηματίες της περιοχής οι καθυστερήσεις στην κατασκευή των έργων του μετρό και άκουσε τους λόγους που οδήγησαν στο κλείσιμο της επιχείρησης του διαμαρτυρόμενου καταστηματάρχη, καθώς και στην απόφαση να διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον τρόπο, ως έσχατο μέσο αντίδρασης. 
Σύμφωνα με τον κ. Τζούτζια το πλήγμα που υπέστησαν τα καταστήματα στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου υπάρχει εργοτάξιο του μετρό, είναι μεγάλο, ενώ ο ίδιος προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρίας Αττικό Μετρό Α.Ε, ζητώντας αποζημίωση για την οικονομική καταστροφή που υπέστη.

Στον 26ο μήνα καθυστέρησης το έργο της οδού Δελφών
 


Μπήκαμε αισίως στον 26ο μήνα καθυστέρησης των έργων του μετρό Θεσσαλονίκης στο εργοτάξιο της οδού Δελφών, που θα κρατούσαν 10 μήνες. Στην οδό Δελφών, που.... παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, από την Π.Συνδίκα μέχρι την Μπότσαρη. Έπρεπε να παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 4-7-2011. Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που θα έπρεπε να ...έχει τελειώσει το έργο κι ακόμη οι λαμαρίνες στέκουν αγέρωχες να μας θυμίζουν πόσο καθυστερούν τα δημόσια έργα σε αυτή τη χώρα.
Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως κάτοικοι αυτής της πόλης είναι να ..μετράμε μήνες.
Στις 4 κάθε μήνα, θα σας θυμίζουμε πόσους μήνες καθυστέρησε να ολοκληρωθεί ένα έργο μήκους 200 μέτρων, για να μην ξεχνάμε σε τι χώρα ζούμε, όπου τίποτε δεν γίνεται στην ώρα του.
Μέχρι στιγμής μετράμε 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 μήνες καθυστέρησης, για ένα έργο 10 μηνών. Είμαστε στον 36ο μήνα κι ακόμη δεν τελείωσε το έργο των 10 μηνών.
Θα επανέλθουμε ....στις 4 /10/13 για την ...27η επέτειο !