Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ που τα "δημοκρατικά" και "προοδευτικά" κόμματα είναι ΚΑΤΑ αυτού του μοναδικού ΣΩΣΤΟΥ μέτρου...!!!

Παραθέτω από το in.gr

...Παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μιχελάκης επέμεινε και σήμερα, Τετάρτη, ότι το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας των σκέψεων του πρωθυπουργού για τις αλλαγές στο εκλογικό σύστημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Βασικό συστατικό των αλλαγών είναι η ενιαία λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. ...

Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί και τα κόμματά τους ζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 χρόνια πίσω. Όταν εναντιώνονται σε αυτό το μέτρο, που είναι ένα απο τα ΛΙΓΑ ΣΩΣΤΑ μέτρα αυτής της κυβέρνησης τότε δείχνουν ότι τους ενδιαφέρει να ΣΩΣΟΥΝ μόνο το ΚΟΜΜΑ !!!

Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι οι εκπρόσωποι, όποιοι και αν είναι αυτοί,  ΔΕΝ είναι πρόβατα στο μαντρί, να λένε ΜΠΕΕΕ όταν τους λέει ο Πρόεδρος να πούνε ΜΠΕΕΕ.

Εγώ έχω μόνο μία απλή ερώτηση να τους κάνω: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ;;; Δεν θεωρούν τα άτομά τους ΑΞΙΑ να εκπροσωπήσουν τον λαό ;;; Μήπως τους υπόλοιπους που θα εκλεγούν τους θεωρούν ΜΙΑΣΜΑΤΑ ;;; Όπως όταν κάνουν ξεχωριστές πορείες;;;

Και η απορία μου είναι ότι έρχονται οι αντιδράσεις από τον Συριζα και το Πασοκ που ακολουθούν το Κκε !!! Γιατί το Κκε είναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ να κάνει ξεχωριστές πορείες και συγκεντρώσεις εδώ και χρόνια ΜΑΚΡΥΑ από "μιάσματα". ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7596216&publDate=4/9/2013 )

Επαναλαμβάνω ΔΥΣΤΥΧΩΣ είμαστε προσκολλημένοι πολύ ΠΙΣΩ και έτσι ΔΕΝ μπορεί να δει προκοπή ο τόπος.