Ενιαίο ψηφοδέλτιο και στα συνδικαλιστικά όργανα !!! Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί ... ΜΑΚΑΡΙ να γίνει ΑΥΡΙΟ...

Σας μεταφέρω την είδηση και ΕΛΠΙΖΩ και ΕΥΧΟΜΑΙ να γίνει πράξη από τα συνδικάτα...

Τι δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μετά τη συνάντησή του με τους περιφερειάρχες
Μετά την πρόταση για αλλαγές στον εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μετά τη του συνάντηση με τους περιφερειάρχες, θέλει αλλαγές και στις εκλογές για την ανάδειξη των συνδικαλιστικών οργάνων.
Συγκεκριμένα, πρότεινε να ισχύσει το ενιαίο ψηφοδέλτιο με υποψηφίους απ’ όλες τις παρατάξεις, προκειμένου, όπως είπε, να σταματήσει ο κομματισμός.
«Πιστεύω ότι με αυτό το καινούριο που έρχεται στον τρόπο εκλογής των υποψηφίων δημάρχων και των περιφερειαρχών θα είναι η πρώτη φορά που οι άξιοι και οι ικανοί, όπως τους κρίνει η τοπική κοινωνία, θα έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν και τα ηνία της προσπάθειας για την ανόρθωση της χώρας.  Αυτός ο ακηδεμόνευτος τρόπος εκλογής είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για άλλες εκλογικές διαδικασίες.  Θα μπορούσε να ισχύσει και για τις εκλογές συνδικαλιστικών οργάνων. Τόσα χρόνια δεν μιλάμε για ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό;  Αυτό δεν είναι πάγιο αίτημα της κοινωνίας και  των εργαζομένων; Οι ικανοί και οι άξιοι να μπορούν να επιλέγονται σπάζοντας τις στείρες κομματικές γραμμές που μέχρι τώρα υπήρχαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.
[απο http://news247.gr/eidiseis/politiki/mixelakhs_eniaio_pshfodeltio_kai_sthn_eklogh_syndikalistikwn_organwn.2399294.html ]