Εάν αυτό το είχαμε κάνει εμείς με την Γερμανική σημαία τι θα γινόταν ; Ή εάν το έκαναν οι Γερμανοί με την Τούρκικη τι θα γινότανε ;

Προσβολή της σημαίας μας από Γερμανό κάφρο πολιτικό σε τηλεοπτική εκπομπή


Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία θα εμφανιστεί σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ένας κάφρος που λέγεται Μπερντ Λούκε (Bernd Lucke) και είναι ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD).
Ο Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.
«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει.
Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ένας άλλος κάφρος, ο παρουσιαστής της εκπομπής, να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο κάφρος πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».
Ο πρώτος κάφρος (δημοσιογράφος) τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον άλλο κάφρο (Λούκε) και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα μαζί με τον Λούκε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣΟΥΡΑΝΟΣ