Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός ζητά έστω στο παρά πέντε να βγουν εξω απο αυτη τη περιδινηση που θα τους βουλιαξει...

Είναι πράγματι ο γαλάζιος Κουτρουμάνης...
Καλεσμένος ήταν σήμερα σε πολλές ραδιοφωνικές ενημερωτικές εκπομπές, ο συντονιστής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή τη νέα ιταμή απαίτηση της Τρόικα, για την πλήρη κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και την επιστροφή στην εποχή του εργασιακού Μεσαίωνα.
Ο τ. Υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας σε σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις μεταξύ άλλων είπε:
«Είναι αφόρητα βαρύ το νέο πακέτο που θα πέσει και πάλι στις πλάτες των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Ξεχειλίζει από περικοπές παντός καιρού και τύπου.

Φαίνεται πως η εφεκτική στάση απέναντι στους δανειστές και η επίσης πολύ - πολύ βολική στάση του Υπουργού Εργασίας, σε ρόλο Εκτελεστικού γραμματέα άνοιξε εκ νέου την όρεξη της Τρόικα και πρίν καν ψηφισθεί το νέο πακέτο των 13, 5 δις Ευρώ, ήρθε η νέα προειδοποιητική βολή, όπου όπως όλα δείχνουν τα νέα βάρη μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς μπορεί να φθάσουν και στα 20 δις!!
Ο παραιτηθείς από την κυβέρνηση Σαμαρά Υφυπουργός με τις σημερινές δηλώεις του άναψε φωτιές λέγοντας: «Εν ονόματι της ανάκτησης της αξιοπιστίας, ο λαός μας υποβάλλεται εκ νέου σε νέες απίστευτες ανθρωποθυσίες, και με e-mail - «φρίξον ήλιε και στέναξον η γή»- αξιώνουν οι δανειστές μας καινούργες βάναυσες περικοπές, που βαθαίνουν δραματικά την ύφεση, πολλαπλασιάζουν τους ανέργους και τα λουκέτα και γενικεύουν τη φτώχεια και τη δυστυχία χωρίς κανένα δημοσιονομικό αποτέλεσμα.
Ο Σαμαράς έχασε το μέτρο με τα μέτρα και ξανατραβά προς την κόλαση των Μνημονίων, του φόβου, της αγωνίας και της καταστροφής, για να συναντήσει τον Γ. Παπανδρέου.