Παπαδημούλης, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ αποδείξανε για άλλη μία φορά πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είναι...

Και ήρθε λοιπόν η ιστορία αυτή με τον γνωστό Πάτερ Παστίτσιο να δείξει για άλλη μία φορά πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είναι με αυτά τα θέματα σχεδόν ΟΛΗ η αριστερά.
Αφού βρε άσχετοι και πανηλίθιοι όποτε μιλήσετε για θρησκευτικά θέματα τα κάνετε ΣΚΑΤΑ γιατί μιλάτε ;;; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ΣΙΩΠΑΤΕ γιατί όποτε μιλάτε για αυτά τα θέματα ΜΟΝΟ χάνετε και ποτέ ΔΕΝ κερδίζετε και ΔΕΝ νομίζω να θέλετε να χάνετε και μάλιστα ΤΩΡΑ ψήφους.
Βγήκε λοιπόν ο Παπαδημούλης και όχι μόνο πήρε το μέρος του κατά τα άλλα γελοίου σάτυρου Π.Παστίτσιου αλλά δήλωσε ότι θα πάει κιόλας και ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο !!!
Δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω ότι επίσημα ο Συριζα ΔΕΝ πήρε θέση και δεν μίλησε καθόλου για το θέμα (ΕΥΤΥΧΩΣ). Βέβαια το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ επίσημα ως κόμμα πήραν θέση υπέρ του σάτυρου. Το ότι ο Συριζα δεν πηρε θέση ΔΕΝ σημαίνει ότι το κακό ΔΕΝ έγινε γιατί αν αύριο ψηφίσω τον Συριζα θα έχω τον Παπαδημούλη Υπουργό !!! Έναν πανηλίθιο !!!
Και εξηγώ το γιατί:
κ.Παπαδημούλη και ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ όταν την αθλήτρια Παπαχρήστου με πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ την αποκλείσανε από του Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή έκανε ένα σχόλιο για τους μαύρους της Αθήνας ;;;???
Εκεί ΔΕΝ υπήρχε ελευθερία λόγου ;;;??? Δηλαδή δύο μέτρα από εκεί και δύο σταθμά από εδώ;;;???
Όταν θέλετε να έχετε μπέσα (που μάλλον ΔΕΝ ξέρετε ούτε καν τι σημαίνει αυτή η λέξη) ή θα λέτε σε ΟΛΑ ΝΑΙ ή θα λέτε σε ΟΛΑ ΟΧΙ. Δεν θα κάνετε επιλογή ποιός είναι καλός λόγος και ποιός ΔΕΝ είναι.
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ όταν πριν από λίγο οι Μουσουλμάνοι έφταναν να κάνουν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για το έργο που μιλάει για τον Μωάμεθ;;;???
Στο έργο αυτό ΔΕΝ υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ λόγου ;;;???
Γιατί ΔΕΝ βγήκατε να καταδικάσετε τους Μουσουλμάνους;;;???
Πάρτε μαθήματα από τον π.Άνθιμο ο οποίος ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είπε ότι ΔΕΝ έπρεπε να γίνει καμία δίωξη. Ο εισαγγελέας που έκανε την δίωξη εκτός από το ότι τον έκανε γνωστό με διαφήμιση ΔΕΝ είχε άλλα στραβά να κάνει αγωγή;;;??? Βέβαια υπήρξε η επερώτηση στη Βουλή από την Χρυσή Αυγή και για αυτό έπρεπε κάτι να γίνει.
Εάν όμως θέλουμε ελευθερία του λόγου ΠΡΕΠΕΙ να την έχουμε για ΟΛΟΥΣ. Γιατί ΔΕΝ έκανε αγωγή κατά των Μουσουλμάνων που διαδήλωναν κατά της ταινίας;;;???
Εάν εγώ αύριο ξεκινήσω ΣΑΤΙΡΙΚΟ site στο facebook κατά του Παπαδημούλη (π.χ. ο ΠαπαδημοΣΚΑτούλης) και κάνω και το ανάλογο φωτομοντάζ με σκατά στα μούτρα του Παπαδημούλη θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ ο Παπαδημούλης να με κάνει ΑΓΩΓΗ;;;??? Εγώ θα του δώσω και το ονοματεπώνυμο μου (όχι σαν τον άλλο τον κλανιάρη που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία) και έτσι ούτε η Ασφάλεια θα χρειαστεί να με ψάξει.
Όσον αφορά για τον κλανιάρη σάτυρο ΠΡΩΤΑ να πάει λίγο να μάθει ποιός ήταν ο π.Παϊσιος και μετά να μιλάει. Βέβαια είναι ελεύθερος να λέει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ αλλά ΕΠΩΝΥΜΑ. Μπορεί;;;???
Και κάτι ακόμα : Έστω και ανώνυμα μπορεί να κάνει ανάλογη σάτιρα σε κάποιον Μουσουλμάνο ή Εβραίο;;;??? ΤΟΛΜΑΕΙ;;;???

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε είναι ΔΟΜΙΚΟ. Δηλαδή η δομή των κομμάτων είναι τέτοια που και κακό κάνει στην κοινωνία αλλά και μία μ@λ@κία να πει κάποιος παίρνει ΑΜΠΑΡΙΖΑ όλο το κόμμα. Για αυτό όπως το έχω ΞΑΝΑΠΕΙ πρέπει οι εκλογές να γίνονται ΑΤΟΜΙΚΑ και όχι ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. Φτάνει πλέον στη διαίρεση αριστερά , δεξιά , κέντρο κλπ... Είμαστε ΑΤΟΜΑ με αυτόνομη σκέψη και πρωτοβουλία. Όποιος είναι πιό ικανός να λύσει προβλήματα, να σταθεί δίπλα στους κατατρεγμένους, τους άπορους, τους αδύναμους, τους φτωχούς και μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τους συνανθρώπους του στην Βουλή να εκλεγεί. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ.

Διαβάστε και εδώ  [ http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8884.html ] ένα πολύ καλό σχόλιο...