"Το ευρώ είναι πιό σημαντικό από την Ελλάδα" και κάποιες κρίσιμες ερωτήσεις προς τον Συνασπισμό...

Ακούσαμε λοιπόν και αυτό το εξαιρετικό "το ευρώ είναι πιό σημαντικό από την Ελλάδα" και μάλιστα από χείλη υψηλών αξιωματούχων της Ολλανδίας.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:
Εάν στη θέση της Ελλάδας ήταν η Γερμανία θα την έκανε ξανά αυτή τη δήλωση ;;;
Όσον αφορά το λαό και τη χώρα: κάθε χώρα και λαός έχει και μία ιστορία οπότε έχει και κάποια ιστορικά αποτελέσματα. Εάν εμείς πούμε ότι το νόμισμα ή χρήμα είναι πιό σημαντικό από τη χώρα αυτή, τότε και τα ιστορικά της αποτελέσματα πρέπει να τα διαγράψουμε. Ποιά είναι αυτά τα ιστορικά αποτελέσματα αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα ;;;
Πρώτα απ' όλα αυτός ο Ολλανδός στο σχολείο του γιατί έκανε Αρχαία Ελληνικά ;;; Θα έπρεπε και αυτά μαζί με τη χώρα να διαγραφούν...
Στα μουσεία όλων των χωρών και πιθανότατα και στα δικά του ολλανδικά μουσεία τα σπουδαιότερα και σημαντικότερα εκθέματα είναι Ελληνικά. Και αυτά λοιπόν πρέπει να διαγραφούν και στη θέση τους να μπουν τα χαρτονομίσματα του ευρώ.
Πάμε και στον πολιτισμό και τις τέχνες.
Το θέατρο, όπως και η τραγωδία είναι καθαρά Ελληνικά προϊόντα αφού πρώτοι οι Ελληνες τα καθιέρωσαν. Άρα πάνε και αυτά και στη θέση τους θα βλέπουμε χρηματιστηριακές συνεδριάσεις με ευρώ.
Η μουσική με την μορφή που την ξέρουμε στην Ευρώπη και σε όλο το δυτικό κόσμο είναι καθαρά ένα προϊόν που ξεκινά από τις αρχαίες ελληνικές κλίμακες. Πάει λοιπόν και η μουσική και στη θέση της θα ακούμε τον ήχο των μεταλλικών νομισμάτων του ευρώ.
Πάμε και στην πολιτική.
Η πολιτική είναι γνωστό ότι ξεκινάει από τον Αριστοτέλη και συνεχίζεται με όλους τους Έλληνες αρχαίους φιλοσόφους και δασκάλους. Άρα δεν έχει νόημα και η πολιτική και κατά συνέπεια και η δημοκρατία και όλες οι δημοκρατικές διαδικασίες ΑΡΚΕΙ το ευρώ να πηγαίνει καλά. ΜΟΝΟ αυτό μας ενδιαφέρει. Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό στις ΗΠΑ. Όλα και όλοι κινούνται γύρω από το χρηματιστήριο που είναι πλέον ο Ναός της Ζωής.
Εάν λοιπόν με την δήλωση αυτή θέλετε να μας καταλήξετε εκεί να το πάρετε το ευρώ σας και ΔΕΝ το θέλουμε επ' ουδενί. Παρακαλούμε όμως ότι Ελληνικό έχετε να μας το δώσετε. Εσείς θα κρατήσετε τα ευρώ σας και εμείς ΟΤΙ Ελληνικό έχετε. Μετά θα κάνουμε την σούμα να δούμε ποιός θα βγεί κερδισμένος.

Τα ερωτήματα προς τον Συνασπισμό :


1. Ποιά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ η θέση του Συνασπισμού έναντι του ευρώ και της ΕΟΚ ;;;

2. Ποιά είναι η θέση του έναντι της Εκκλησίας ;;;

3. Ποιά είναι η θέση του έναντι της ελεύθερης διακίνησης των λεγόμενων "ελαφριών ναρκωτικών" (χασίσι, κάναβη, μαριχουάνα) ;;;

4. Ποιά είναι η θέση του έναντι της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους ;;;

5. Ποιά είναι η θέση του για την ονομασία των Σκοπίων (FYROM) ;;;

6. Ποιά είναι η θέση του για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Τράπεζα της Ελλάδας, τις υπόλοιπες τράπεζες και ποιός πρέπει να είναι ο ρόλος τους ;;;

7. Ποιά είναι η θέση του για την ύπαρξη ή μη του Θεού ;;;

8. Ποιά είναι η θέση του για τον γάμο ομοφυλοφύλων ;;;

9. Ποιά είναι η θέση του για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, για τις ελεύθερες σχέσεις και για το γάμο ;;;

10. Ποιά είναι η θέση του για την λεγόμενη "Παγκόσμια Διακυβέρνηση" ;;;

11. Ποιά είναι η θέση του για τη κάρτα του πολίτη και το εμφυτευμένο τσίπ ;;;