μποϋκοταζ...


το έλαβα και το προωθώ

  
 


Mία ενδιαφέρουσα απάντηση, στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο, προετοιμάζεται απο πολίτες της χώρας.
Εφόσον η Γερμανία δεν θα πληρώσει τις αποζημιώσεις, που οφείλει, η ελληνική κίνηση έχει σκοπό να της στερήσει αυτά τα ποσά.Πιο συγκεκριμένα, έχει προταθεί άμεσο μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Οπότε, όποιος θέλει να συμμετέχει αρκεί να αποφεύγει τα προϊόντα με τους εξής αρχικούς αριθμούς στο barcode: 400, 401, 402, 403 ..440. Εάν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός τότε το προϊόν προέρχεται απο την Γερμανία.Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ, λέει η παροιμία. Η πραγματικότητα λέει ότι η Γερμανία δεν θα ξεφύγει απο τα χρέη της.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από καιρό έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο, και όχι μόνο με τα γερμανικά προϊόντα. Τέλος πάντων...

Αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα, πρέπει να διαβάζουμε την χώρα παραγωγής.

Στα ράφια των Carrefour φιγουράρει –προτεινόμενο ως το πιο φθηνό στην ελληνική αγορά– γάλα εβαπορέ, στη συσκευασία του οποίου αναγράφεται: "ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ: Hochwald…". Τα πρώτα ψηφία στον γραμμωτό κώδικα αυτού του προϊόντος είναι τα "520", που υποτίθεται υποδηλώνουν ελληνικό προϊόν...