Πριν από την γραπτή αποκάλυψη του Θεού υπήρχε και υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Φυσικά αυτό το άρθρο σήμερα προορίζεται για τους πολιτικούς μας κυβερνήτες εδώ και κάποια χρόνια που ταλαιπωρούν την Ελλάδα...και όλους μας...

Πριν την αποκάλυψη του Θεού και γραπτώς με τον Μωυσή και τις εντολές του όλοι οι άνθρωποι κινούνταν και συνεχίζουν σε μεγάλο ποσοστό να κινούνται με αυτό το πράγμα που λέγεται ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

Η συνείδηση λοιπόν έχει εμφυτευτεί στον άνθρωπο από την δημιουργία του κόσμου...
Με αυτή ο Ενώχ όχι μόνον αγίασε αλλά και προφήτεψε την Δευτέρα παρουσία ΠΡΙΝ ακόμα την πρώτη !!! αλλά ο Θεός τόσο τον αγάπησε που τον πήρε μαζί του ... ΑΝΕΛΗΦΘΗ και φυσικά δεν υπάρχει το Άγιο σώμα του διότι το πήρε ο Θεός... το ίδιο συνέβη και με τον Προφήτη Ηλία... άλλωστε και για τους δύο έχει ακουστεί ότι ουσιαστικά ΔΕΝ πέθαναν ποτέ !!! και ιδίως ο Προφήτης Ηλίας έχουμε μαρτυρίες αρκετές ότι έχει εμφανιστεί παροδικά...

Αλλά αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχει τόση σημασία ο Προφήτης Ενώχ και ο Προφήτης Ηλίας αλλά εάν οι πολιτικοί μας κυβερνήτες ΣΗΜΕΡΑ έχουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ???

Όταν εξασκούν ουσιαστικά την κυβέρνηση με ΧΑΡΤΑΚΙ από τους ξένους που εάν γράφει "ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ" βγαίνουν και λένε "ΠΕΤΑΕΙ !!!"...

Όταν βρέθηκαν μετά από 200 χρόνια ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ με κεφαλαία γράμματα και ζήτησαν τον λόγο από πολιτικούς κυβερνήτες για οφθαλμοφανέστατα ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ σε σημείο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και την ΑΜΕΣΩΣ επόμενη ημέρα όλοι αυτοί οι πολιτικοί μας κυβερνήτες εναντιώθηκαν κατά αυτών των εισαγγελέων και ζήτησαν την ΑΜΕΣΗ αντικατάστασή τους (και κατόπιν την μετάθεσή τους σε κανένα Σουφλί ή Διδυμότειχο...) ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ???

Όταν ένα Άγγλος ευρωβουλευτής τους δίνει μαθήματα ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΔΕΝ ντρέπονται και συνεχίζουν να είναι κυβερνήτες της Ελλαδίτσας (γιατί έτσι την κατάντησαν) ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ???
(δείτε παρακάτω το βίντεο)

Όταν ΟΛΟΙ οι νέοι της Ελλαδίτσας τους ΨΑΧΝΟΥΝ εναγωνίως πως να φύγουν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να γλυτώσουν έχουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ???

Αλήθεια το μεγάλο ερωτηματικό όμως πιάνει και τα άλλα κόμματα και ΦΥΣΙΚΑ μιλάω για τα κόμματα της αριστεράς ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είναι κατά των μέτρων και κατά του μνημονίου : ΓΙΑΤΙ κάθεστε μέσα σε αυτή τη βουλή που κανείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ??? Δεν καταλαβαίνετε ότι ουσιαστικά τους προστατεύετε ??? Άλλωστε το ΚΚΕ το έκανε και αυτό τις προάλλες που ο κόσμος όρμηξε και δεν άφηνε κανένα να μπεί στη Βουλή... τους έσωσε και τους έβαλε το κκε (!!!)

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι έτσι όπως πάτε ΟΛΟΥΣ θα σας πάρει η ΜΠΟΡΑ γιατί τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ τους περιμένει ΠΑΝΤΑ κακό τέλος αλλά και οι υπόλοιποι που κάθονται στον ίδιο χώρο μαζί τους ΘΑ τους πάρει και εκείνους η ΜΠΟΡΑ... Άλλωστε και ο ίδιος ο ΓΑΠ το είχε πεί : ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ... (λες και το ήξερε... που μάλλον το ήξερε... τουλάχιστον αυτό... του το είπε έστω στα κρυφά η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...)

Ο Ζουρουμπάμπελ ήρθε από τις ΗΠΑ για να σωθεί..


Υπάρχει Ελληνική εταιρεία νανοτεχνολογίας που παράγει σπουδαίο έργο (ξέρω και άλλη που είναι στο Σχολάρι... θα την βρω...)