Εάν εσύ είσαι αθώος ανάμεσα σε 10 κατηγορούμενους αλλά τελικά τους ρίξουν όλους στην κρεμάλα πως θα σου φανεί ; Αυτή είναι η λύση στην ΕΡΤ...

Σχόλιο από δημοσίευμα στο αντίβαρο
( http://www.antibaro.gr/article/8591 )
====================================

“Για τους 1.500.000 ανέργους του ιδιωτικού τομέα δεν κουνήθηκε φύλλο.”

Συγγνώμη, ο αρθρογράφος έχει την εντύπωση ότι η κινητοποίηση αυτή, γίνεται για την ΕΡΤ και μόνο; Αφορμή είναι. Θα έπρεπε κάθε άνεργος και κάθε ένας που δεν χαίρεται με την κατάντια της χώρας, να χαίρεται με αφορμές που μπορούν να κινητοποιήσουν τον κόσμο και όχι να προσπαθεί να μας ξανακάτσει στον καναπέ.

Επίσης, το σχόλιο αυτό, αν το διατυπώσεις αλλιώς είναι σαν να λέει: “επειδή δεν έγιναν μαζικές διαδηλώσεις που ν’ αναφέρονται συγκεκριμένα στους ανέργους του ιδιωτικού τομέα, τότε να μην γίνει ΠΟΤΕ καμία κινητοποίηση για κανέναν άνεργο”!

Έχει δηλ. λογική αυτό το πράγμα; Επίσης, η ισοπέδωση δεν είναι καλή. Να θιγούν αυτοί που έκλεψαν και όχι όλοι. Να πετάμε τις οικογένειες στα σκουπίδια επειδή έκλεψαν κάποιοι. Να βρεθούν και να πληρώσουν.

Αλλιώς, να κλείσουμε και όλα τα νοσοκομεία που έχουν κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και να διώξουμε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που υπηρετούν εκεί, και επίσης να εξαφανίσουμε και τον στρατό για τις μίζες που έχουν πάρει όλα αυτά τα γομάρια της πολιτικής ηστρατιωτικής ηγεσίας κατά καιρούς.

Δεν πάει έτσι ρε παιδιά…

Κι εσύ αρθρογράφε, αν σε πάνε σε διακαστήριο από παρεξήγηση, ανάμεσα σε 10 κακοποιούς, περιμένεις να καταδικάσουν τους 9 και εσένα να σε αφήσουν να φύγεις.

Δεν θέλεις να καταδικάσουν κι εσένα επειδή βρέθηκες στο κατηγορητήριο χωρίς να φταις.

Έτσι είναι η δικαιοσύνη.

Περισσότερα: http://www.antibaro.gr/article/8591, Ἀντίβαρο