Θέλω να ρωτήσω τον Στρος-Καν : Με το ΔΝΤ σώθηκε καμία χώρα ???

ΚΥΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ: ''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ''!!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Με μια απίστευτα κυνική και εμετική ορολογία ο Στρος Καν περιέγραψε με τις πιο αποκρουστικές εικόνες και οσμές την κατάσταση της Ελλάδας, ενώ επιδόθηκε σε ένα πρωτοφανές συκοφαντικό υβρεολόγιο εναντίον των ελλήνων πολιτών που τους εμφάνισε, περίπου, ως κοινούς απατεώνες!!!
Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Στρος Καν, όπως εμφανίζονται σε μέσα ενημέρωσης, γεννάται  τεράστιο πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση και τη θέση της, ενώ είναι προφανές ότι το ΔΝΤ δεν μπορεί, δεν έπρεπε έτσι κι αλλιώς, να βρίσκεται, μαζί με την τρόικα, στη χώρα μας!
Αναλυτικά οι δηλώσεις και το ρεπορτάζ:
«Οι Ελληνες βρίσκονται στα σκα... Και µάλιστα πολύ βαθιά ». Αυτή είναι η διαπίστωση του επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν όπως τη διατυπώνει στο ντοκιµαντέρ που γυρίστηκε από τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθµό Canal+ για τη ζωή του µε τον τίτλο «Με τον Ντοµινίκ Στρος-Καν µέσα στο ΔΝΤ» και πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία. Χρησιµοποιώντας λαϊκή γλώσσα ο άνθρωπος που, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας στις εκλογές του 2012 λέει πως « οι Ελληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όµως είναι εκείνοι που µαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους ». Προσθέτει µάλιστα µε καταγγελτικό ύφος: « Η απάτη πάει σύννεφο », θεωρώντας ότι εάν δεν είχε ζητηθεί η παρέµβαση του ΔΝΤη Ελλάδα «θα είχε πέσει στην άβυσσο».